Masina Spalat Vase

Hotpoint LTF 11M132 C EU – prezentare masina de spalat vase

Masina de spalat vase Hotpoint LTF 11M132 C EU este una dintre cele mai performante produse prezente pe piata romaneasca a producatorului italian Hotpoint-Ariston, o masina de spalat foarte eficienta din punct de vedere al consumului energetic sau din punct de vedere al performantelor de satisfactie in utilizare.

Masina de spalat vase Hotpoint Ariston LTF 11M132 C EU este recomanda pentru o locuinta in care bucataria are dimensiuni mai generoase, incorporarea ei facandu-se intru-n cabinet cu latime de 60cm.

Hotpoint LTF 11M132 C EU – schita incorporare

Hotpoint LTF 11M132 C EU - schita incorporare

Una din principalele caracteristici ale masinii de spalat vase Hotpoint Ariston LTF 11M132 C EU este consumul de energie redus. Beneficiind de clasa energetica A +++, masina de spalat vase Hotpoint LTF 11M132 C EU consuma cu pana 30% mai putina energie decat un aparat din clasa energetica A, iar consumul de apa este de maxim 9 litri pentru un ciclu de spalare.

Acest model de masina de spalat beneficiaza de 11 programe si de o capacitate de spalare de 14 seturi. Programul DuoWash nu este un program oarecare.  Vasele din cristal si din otel pot beneficia doua tratamente diferite in cursul aceluiasi program: un tratament delicat pentru paharele si vesela fragila in cosul superior si un tratament energic si puternic pentru castroanele si oalele mai murdare aflate in cosul inferior.

Ti-ai dori sa poti sa folosesti masina spalat vase Hotpoint Ariston LTF 11M132 C EU pe timp de noapte insa iti este teama sa nu iti deranjezi familias au vecinii din cauza zgomotului? Acest lucru este posibil datorita optiunii Night Wash. Optiunea Short Time iti ofera posibilitatea de a curata un numar mare de vase intr-un timp foarte scurt. Ai posibilitatea de a reduce cu pana la 30% durata normala a programului.

Masina de spalat vase Hotpoint Ariston LTF 11M132 C EU beneficiaza de sistemul Flexi Load ceea ce inseamna ca ai o capacitate de incarcare de 14 seturi, adaptandu-se perfect exigentelor tale.

Daca iti doresti o masina de spalat vase economa, atunci masina de spalat vase Hotpoint LTF 11M132 C EU poate fi una dintre alegererile tale inspirate.

Samsung WW80H7410EW pareri
Previous post

Masina de spalat rufe Samsung WW80H7410EW - pareri

Next post

This is the most recent story.

masina-de-spalat

masina-de-spalat

Pasionat de tehnologie si de impactul acesteia asupra calitatii vietii oamenilor. Doresc sa ofer o experienta placuta cititorilor acestui site prin prezentarea unor opinii personale sau a unor informatii utile legate de masina de spalat, fie ca vorbim de masina de spalat rufe, masina de spalat vase sau uscatorul de rufe.

No Comment

Lasa un comentariu daca ai ceva de spus.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.