Masina Spalat Rufe

Masina de spalat rufe Samsung WW80H7410EW – pareri

Nu cu foarte mult timp in urma ma uitam la o masina de spalat care m-a impresionat cu alura eleganta si curbele armonioase, fapt ce m-a facut sa o verific mai atent. Era vorba de masina de spalat rufe Samsung WW80H7410EW.

Am ramas impresionat de design-ul futurist, de dimensiunea foarte mare a hubloului care se deschide aproape complet, de comenzile cu control tactil, de capacitatea de incarcare de 8 kg, de viteza de centrifugare de 1400 rpm, de iluminarea interioara sau de modulul de detectare automata a defectiunilor si transmiterea acestora la centrul service prin intermediul unei aplicatii de pe telefonul mobil. Plus clasa energetica A+++ sau tehnologia EcoBubble care transforma detergentul in spuma ultra-performanta chiar si la o temperatura scazuta.

Samsung WW80H7410EW

Design Crystal Blue

Curbele fluide si epurate ale finisajului translucid de cristal albastru al usii ofera un aspect modern si tehnologic masinii de spalat rufe Samsung WW80H7410EW, cu ajutorul caruia se diferentiaza cu usurinta de masinile de spalat rufe clasice.

Masina de spalat rufe Samsung WW80H7410EW

Ecran Digital XL Metal Look

Stilul epurat al ecranului Metal Look ofera masinii de spalat rufe Samsung WW80H7410EW un look sic si elegant. In plus, extrem de practic, permite accesul la toate functiile printr-un simplu gest.

Sistem anti-vibratie VRT plus

Cu ajutorul tehnologiei avansate VRT plus, zgomotul si vibratiile din timpul spalarii sunt reduse semnificativ, nivelul de zgomot pe ciclul de spalare fiind doar de 52 dB. Pe langa aceasta, pornirea intarziata de pana la 24h va permite folosirea masinii chiar si pe timpul noptii fara sa fiti deranjati de nivelul de zgomot din timpul functionarii.

Motor Digital Inverter

Samsung a reusit sa implementeze pe masinile de spalat acest tip de motor folosit in special pentru imprimante sau foto-copiatoare, prin folosirea unei serii de maganeti foarte puternici. Aceste motoare ajung la temperaturi mult mai scazute in timpul functionarii comparatic cu motoarele conventionale, sporindu-i astfel durata de viata. De altfel, Samsung ofera 10 ani garantie pentru acest tip de motor.

Capacitate de incarcare

Masina de spalat rufe Samsung WW80H7410EW beneficiaza de o capacitate de incarcare mare, de pana la 8kg de rufe uscate. Datorita dimensiunii uriase a hubloului incarcarea rufelor se realizeaza foarte usor si comod.

EcoBubble

Sistemul EcoBubble este patentat de catre Samsung. Tamburul este special conceput cu mai multe orificii foarte mici, astfel încat atunci cand masina se umple, apa este impinsa fortat prin aceste orificii. Se produc astfel in interiorul tamburului foarte multe bule care patrund adanc in tesatura hainelor odata cu dizolvarea detergentului in spuma. Aceasta combinatie de bule si spuma ajuta la o curatare profesionala a rufelor chiar si la o temperatura nu foarte ridicata. Efectul se simte imediat in consumul de energie, mult redus fata de alte masini de spalat rufe.

Despre beneficiile unei clase energetice A+++ am detaliat intr-un articol anterior CUM ALEG MASINA DE SPALAT RUFE POTRIVITA pe care te invit sa-l citesti daca nu ai facut-o pana acum.

Curatare profesionala

Masina de spalat rufe Samsung WW80H7410EW are 14 program de spalare, inclusiv un program de spalare rapida. Cu totul deosebit este programul de spalare super ecologica la care temperatura de spalare este de doar 15° C, dar cu rezultate foarte, foarte bune in combinatie cu EcoBubble. Avantajul spalarii la temperaturi scazute se traduce intr-un consum mai mic de energie, respectiv costuri mai mici de functionare pe durata de viata a produsului.

Daca v-am convins sau macar v-am facut sa priviti mai cu atentie masinile de spalat rufe Samsung, va astept cu pareri si comentarii despre experienta proprie avuta in utilizarea acestora.

Tipuri constructive pentru uscatorul de rufe
Previous post

Uscatorul de rufe - prezentare tehnologii folosite

Hotpoint LTF 11M132 C EU - prezentare masina de spalat vase
Next post

Hotpoint LTF 11M132 C EU - prezentare masina de spalat vase

masina-de-spalat

masina-de-spalat

Pasionat de tehnologie si de impactul acesteia asupra calitatii vietii oamenilor. Doresc sa ofer o experienta placuta cititorilor acestui site prin prezentarea unor opinii personale sau a unor informatii utile legate de masina de spalat, fie ca vorbim de masina de spalat rufe, masina de spalat vase sau uscatorul de rufe.

No Comment

Lasa un comentariu daca ai ceva de spus.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.